Servicii

Planificare si coordonare eveniment

Consultanta Personalizata: Incepem cu o intalnire detaliata pentru a intelege visele voastre si preferintele unice. Vom dezvolta un plan personalizat pentru ziua cea mare.

Planificare detaliata: De la alegerea locatiei perfecte pana la selectia de furnizori de incredere, vom gestiona fiecare aspect al evenimentului vostru. Ne ocupam de cronologie, buget si logistica, astfel incat voi sa va puteti concentra pe emotii si momente speciale.

Coordonare Eveniment: In ziua nuntii, echipa noastra de coordonatori de eveniment va va asigura ca totul decurge perfect. 

Contacteaza-ne

Decor custom made

Creativitate Fara Limite: Cu o echipa de designeri talentati si pasionati, suntem gata sa materializam orice idee de design.

Cu o echipa de profesionisti pasionati, suntem gata sa ne ocupam de implementarea si amenajarea decorului, astfel incat sa va puteti bucura de fiecare moment fara griji. Lasati-ne sa va ajutam sa aduceti la viata viziunea voastra si sa transformam orice spatiu intr-o scena perfecta pentru povestea voastra de dragoste.

 

Inchiriere Logistica

Servicii de Inchiriere Logistica pentru Evenimente

Oferim servicii de inchiriere logistica pentru a transforma orice eveniment intr-o experienta de neuitat:

1. Mese si Scaune Elegante: O gama variata de mese si scaune, pentru a se potrivi cu orice tema sau stil.

2. Vesela de Calitate: Farfurii, pahare si tacamuri fine pentru o masa eleganta.

3. Textile si Decoruri Refined: Huse de scaun, matasuri si decoruri pentru a adauga eleganta.

4. Livrare si Aranjare Profesionala: Echipa noastra se ocupa de tot, pentru o experienta fara stres.

 

 

 

Special Moments

Ne straduim sa cream evenimente care vor ramane vii in amintirile voastre si ale invitatilor vostri. Cu atentie la detalii si o pasiune pentru frumusetea evenimentelor, fiecare productie a noastra este o experienta memorabila.

 

 

 

PRODUCTIE EVENIMENT

La Wedding Stories, ne luam foarte in serios rolul de producatori de evenimente, iar implementarea si amenajarea in ziua evenimentului sunt momentele in care visurile devin realitate. Ne dedicam cu pasiune pentru ca totul sa fie perfect in ziua cea mare.

Gestionarea Logistica cu Atentie la Detalii: Echipa noastra de experti se ocupa de fiecare detaliu logistic pentru a asigura o implementare fara cusur. De la coordonarea furnizorilor la gestionarea fluxului de eveniment si asigurarea respectarii programului, suntem prezent pentru a va elibera de orice grija.

 

 

 

Hai sa vorbim!

Lasa-ne un mesaj cu principalele servicii pe care le doresti pentru evenimentul tau si
te vom contacta in cel mai scurt timp pentru o oferta.

Contacteaza-ne